Κιμ Καρντάσιαν: Χωρίς μέικ απ, δείχνει τα σημάδια από την ψωρίαση [εικόνες] - iefimerida.gr

Κιμ Καρντάσιαν: Χωρίς μέικ απ, δείχνει τα σημάδια από την ψωρίαση [εικόνες]

Η εντυπωσιακή Κιμ Καρντάσιαν (Φωτο: Evan Agostini/Invision/AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κιμ Καρντάσιαν φημίζεται για τις αψεγάδιαστες εμφανίσεις της, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για το μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Μάλιστα, η σταρ αποτελεί πρότυπο για χιλιάδες κοπέλες που την ακολουθούν στα social media. Πολλοί την έχουν κατηγορήσει ότι είναι επιφανειακή και ότι δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο, από το να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram.

Ωστόσο, η εντυπωσιακή Κιμ, έχει δημιουργήσει μια ειλικρινή σχέση με τους θαυμαστές της και τους ανοίγεται, δημοσιοποιώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ένα από αυτά είναι και η ψωρίαση, με την οποία δίνει μάχη. Την Κυριακή, η 38χρονη σταρ του ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians», μοιράστηκε μία φωτογραφία της μέσω των Instagram Stories, στην οποία φαίνονται καθαρά, αρκετά κόκκινα σημάδια στο πρόσωπό της.

«Καλημέρα ψωρίαση», έγραψε στο Instragram η Κιμ Καρντάσιαν

«Καλημέρα ψωρίαση», έγραψε στη φωτογραφία, την οποία φαίνεται ότι έχει τραβήξει όταν είναι στο κρεβάτι και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κιμ Καρντάσιαν, μιλά δημόσια για το δερματικό αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καθώς παλαιότερα έχει αναζητήσει και συμβουλές από τους θαυμαστές της, προκειμένου να βρει κάποια θεραπεία, ενώ έχει δημοσιοποιήσει ξανά φωτογραφίες της.

I think the time has come I start a medication for psoriasis. I’ve never seen it like this before and I can’t even cover it at this point. It’s taken over my body. Has anyone tried a medication for psoriasis & what kind works best? Need help ASAP!!!

Η Κιμ Καρντάσιαν με φυτικές αλοιφές στο πρόσωπό της για την καταπολέμηση της ψωρίασης
Η σταρ δε δίστασε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το δέρμα της
Τα κόκκινα σημάδια στο πρόσωπο της Κιμ Καρντάσιαν, εξαιτίας της ψωρίασης

Σε μία από αυτές, έδειχνε τα πόδια της που είναι γεμάτα κόκκινα σημάδια, γράφοντας «Sexy».

«Sexy», έγραψε σχολιάζοντας τις κόκκινες κηλίδες στα πόδια της

Η διάσημη τηλεπερσόνα, διαγνώστηκε με ψωρίαση το 2011 από δερματολόγο, κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου από το ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστεί.


Φωτο: Kim Kardashian/Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ