Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης πήρε «μεταγραφή» για το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη - iefimerida.gr

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης πήρε «μεταγραφή» για το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης σε παλαιότερη εκδήλωση / Φωτογραφία: InTime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον παρθενικό του αγώνα στο «γήπεδο» της τοπικής αυτοδιοίκησης θα δώσει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιούρκας (Γιώργος) Σεϊταρίδης.

Ο ποδοσφαιριστής, που εδώ και χρόνια ασχολείται με τα επιχειρηματικά, θα είναι στο συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη, για τον δήμο Αθηναίων.

Η ηχηρή «μεταγραφή» αναμένεται να ανακοινωθεί από τον κ. Μπακογιάννη, σήμερα, Δευτέρα, στις 18:30, σε ειδική εκδήλωση στο Μετς.

Βασικό μπακ στη «χρυσή» εθνική ομάδα του 2004

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ξεκίνησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, και στη συνέχεια πέρασε από ισχυρές ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η Πόρτο, η Ντιναμό Μόσχας και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η μεγάλη «στιγμή» του ωστόσο ήταν η συμμετοχή στην εθνική ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση στο EURO 2004 στην Πορτογαλία.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, γνωστός για τους χαμηλούς τόνους του, τα τελευταία χρόνια είναι συνιδιοκτήτης στο εστιατόριο Moma.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ