Ο γνωστός ηθοποιός, Θάνος Καληώρας υποψήφιος με την παράταξη του Γ. Σγουρού - iefimerida.gr

Ο γνωστός ηθοποιός, Θάνος Καληώρας υποψήφιος με την παράταξη του Γ. Σγουρού

Ο Θάνος Καληώρας υποψήφιος με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία υποψηφιότητα από τον χώρο της τέχνης στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής».

Ο λόγος για τον ηθοποιό Θάνο Καληώρα, απόφοιτο της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος συμμετείχε επί 10ετία σε ρόλους της αρχαίας τραγωδίας και κωμωδίας σε Επίδαυρο, Ηρώδειο, καθώς επίσης και σε ρόλους κλασικού ρεπερτορίου νεοελληνικών έργων.

Ο Θάνος Καληώρας έχει συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις, μιούζικαλ και επιθεωρήσεις, αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές.

Συγκεκριμένα, στην τηλεόραση πρωταγωνίστησε σε δεκάδες θεατρικά στην ΕΤ1, καθώς επίσης και στις σειρές: «Σταύρωση χωρίς Ανάσταση», «Μια γυναίκα από το παρελθόν», «Μέρες οργής», «Η έκτη εντολή», «Η Δίκη», «Ιστορία γραμμένη με νότες» κ.α.

Έχει διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος Πειραιά και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με δράση στον τομέα του πολιτισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ