Survivor 3: Πάει Αγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; [εικόνα] - iefimerida.gr

Survivor 3: Πάει Αγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; [εικόνα]

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάλογος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Σάκη Τανιμανίδη κάτω από φωτογραφία του στο Instagram ήταν αρκετόw να πυροδοτήσει τις φήμες πως η παρουσιάστρια επιστρέφει στο Survivor 3.

«Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πως βλέπω τα πράγματα από εκεί που στέκομαι... κάπως έτσι είναι my point of view!», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης για να σχολιάσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Εεε είσαι φοβερός ρε παιδί μου!».

«Και εσύ είσαι... αλλά καλού κακού ξεκίνα λίγη προπόνηση στους στόχους γιατί κοντεύει...», έγραψε ο παρουσιαστής και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόσταρε emojis που κλείνουν το μάτι.

Οι χρήστες του Instagram άρχισαν να ρωτούν εάν η παρουσιάστρια, που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Survivor, θα ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο όπως έκανε η Κατερίνα Δαλάκα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, πάντως, είναι κάθε σαββατοκύριακο στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και η εκπομπή αναμένεται να ολοκληρώσει τον κύκλο της το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται η σεζόν.

Πιθανότατα, λοιπόν, οι δυο τους αναφέρονταν στην είσοδο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο επερχόμενο All Stars Survivor που θα γίνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο διάλογος Βαλαβάνη-Τανιμανίδη
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ