Τασία και Βενιζέλος μαζί, για πρώτη φορά -Σε εκδήλωση για τις σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους -[βίντεο] - iefimerida.gr

Τασία και Βενιζέλος μαζί, για πρώτη φορά -Σε εκδήλωση για τις σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους -[βίντεο]

Ευάγγελος Βενιζέλος και Τασία Χριστοδουλοπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευάγγελος Βενιζέλος και Τασία Χριστοδουλοπούλου έχουν αφήσει εποχή με τους καβγάδες τους στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπου έχουν πολλές φορές λογομαχήσει άγρια.

Σήμερα το απόγευμα, η αντιπρόεδρος της Βουλής και ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάθισαν δίπλα-δίπλα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που οργανώνει ο Κύκλος Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Κράτος και Εκκλησία - Το τοπίο των σχέσεων μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της αναθεωρητικής διαδικασίας και τις συζητήσεις για το προσχέδιο συμφωνίας (κοινό ανακοινωθέν) της 6ης Νοεμβρίου 2018».

Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο King George (πλ. Συντάγματος, Αθήνα).

Ομιλητές ήταν o Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος Σαββάτος, καθηγητής Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ, η κα. Τασία Χριστοδουλοπούλου, αντιπρόεδρος της Βουλής, ο κ. Ιωάννης M. Κονιδάρης, ομοτ. καθηγητής Εκκλησιαστικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΑΠΘ, πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών.

Συντονίστρια, ήταν η Μαρία Αντωνιάδου, δημοσιογράφος - πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση

Από αριστερά: Ευ. Βενιζέλος, Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, Μαρία Αντωνιάδου, Ι. Κονιδάρης, Τ. Χριστοδουλοπούλου -(EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
Τασία και Βενιζέλος μαζί, για πρώτη φορά -Σε εκδήλωση για τις σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους -[βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ο Ευ. Βενιζέλος, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μ. Αντωνιάδου(EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
Ιερείς παρακολουθούν την ανοικτή συζήτηση για τις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ