Η Ρις Γουίδερσπουν μόλις σχεδίασε τα πιο τέλεια σανδάλια για το καλοκαίρι-Αναπαυτικά και μοδάτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ρις Γουίδερσπουν μόλις σχεδίασε τα πιο τέλεια σανδάλια για το καλοκαίρι-Αναπαυτικά και μοδάτα [εικόνες]

Η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν ψάχνετε να βρείτε τα πιο τέλεια και αναπαυτικά παπούτσια για την άνοιξη, μπορείτε να σταματήσετε διότι η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν μόλις τα δημιούργησε για εσάς.

Η εταιρεία της ηθοποιού, Draper James, συνεργάστηκε μαζί με την δημοφιλή ιταλική εταιρεία πολυτελών υποδημάτων M. Gemi για την δημιουργία μιας πανέμορφης συλλογής παπουτσιών, ιδανικά για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Η συλλογή περιλαμβάνει τρία στυλ σανδαλιών που είχαν στο παρελθόν ξεπουλήσει της εταιρείας M. Gemi – τα Risata, τα Pilone και τα Treccia- με μια νέα, παιχνιδιάρικη αναβάθμιση με χρώματα του καλοκαιριού. Μάλιστα, τα κλασικά σανδάλια Pilone είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια της M. Gemis, με λίστα αναμονής που φτάνει τα 1.600 άτομα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Draper James (@draperjames) στις 17 Μάρ, 2019 στις 9:05 πμ PDT

«Θέλαμε να συνεργαστούμε με ένα εμπορικό σήμα που να εκτιμά την πολυτέλεια και την προσοχή στην λεπτομέρεια όπως κάνουμε στα M.Gemi» δήλωσε στο περιοδικό People, η Σερίλ Κάπλαν, συνιδρυτής και πρόεδρος της ιταλικής εταιρείας. «Η νέα συλλογή Draper James x M.Gemi παρουσιάζει την γοητεία της εταιρείας της Ρις Γουίδερσπουν με την πολυτελή ιταλική σχεδίαση της M.Gemi».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Draper James (@draperjames) στις 13 Μάρ, 2019 στις 7:10 πμ PDT

Τα σανδάλια Pilone με την λίστα αναμονής να φτάνει τα 1.600 άτομα
Και σε κάμελ απόχρωση, ιδανικά για βόλτες αλλά και γάμους
Τα σανδάλια Risata
Τα Treccia είναι ιδανικά για όλη την ημέρα


Ας δούμε όμως γιατί αναμένεται να γίνουν το νέο talk of the town:

Τα σανδάλια Pilone

Είτε κάνετε βόλτα σε μια πόλη στις διακοπές σας είτε είστε καλεσμένη σε έναν καλοκαιρινό γάμο, αυτά τα μοντέρνα σανδάλια δεν θα σας κουράσουν καθόλου – κι αυτό το αποδεικνύει η τεράστια λίστα αναμονής για την αγορά τους. Επίσης, είναι ένα ζευγάρι σανδάλια που δεν θα σας προδώσει ακόμη κι αν χρειαστεί να περπατήσετε στο γρασίδι. Τιμή: 248 δολάρια


Τα σανδάλια Risata

Με ένα μικρότερο και πιο χοντρό τακούνι, τα Risata είναι παρόμοια με τα Pilone αλλά κυκλοφορούν πλέον σε κλασικά χρώματα του καλοκαιριού, όπως το καρό μπλε – άσπρο και το τζιν. Είναι η τέλεια απάντηση στον κόσμο των τακουνιών και σύμφωνα με την ιστοσελίδα της M.Gemi, ακόμη και οι λάτρεις των φλατ παπουτσιών, θα τα λατρέψουν διότι είναι πολύ άνετα. Τιμή: 248 δολάρια.

Τα σανδάλια Treccia

Θέλετε ένα ζευγάρι σανδάλια που να φοράτε παντού όλο το καλοκαίρι; Αυτά είναι τα Treccia, τα οποία είναι δερμάτινα κολακεύουν το πόδι και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπη σε όλες τις κοινωνικές υποχρεώσεις και τις βόλτες σας. Τιμή: 178 δολάρια

Τα συγκεκριμένα πέδιλα κοστίζουν 178 δολάρια

Φωτογραφίες: draperjames.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ