H Ρόζι Χάντιγκτον έλαμψε στο κόκκινο χαλί -Τι φόρεσε και ήταν μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς [εικόνες] - iefimerida.gr

H Ρόζι Χάντιγκτον έλαμψε στο κόκκινο χαλί -Τι φόρεσε και ήταν μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς [εικόνες]

H Ρόζι Χάντιγκτον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Ρόζι Χάντιγκτον περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων «Daily Front Row Fashion Awards» στο Λος Αντζελες και ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Φορώντας μια κόκκινη δημιουργία του oίκου Oscar de la Renta, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός έκλεψε τα βλέμματα με την ομορφιά της.

Το διάσημο top model, είναι αρραβωνιασμένη με έναν από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Χόλιγουντ, τον Jason Statham, με τον οποίο απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί.

Η εμφάνιση της Rosie στα βραβεία μόδας αποθεώθηκε από το διεθνή Τύπο και ήταν σίγουρα μία από τις καλοντυμένες της βραδιάς.

Η 31χρονη Ρόζι είναι ένα είδωλο του στιλ που μας εμπνέει πολύ συχνά με τις εμφανίσεις της.

Κάνει πάντα πολύ κομψούς συνδυασμούς και αυτή τη φορά επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο παντελόνι με ένα εντυπωσιακό ασύμμετρο τοπ.

Δείτε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της Ρόζι Χάντιγκτον στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ