Αυτό το μίνιμαλ έπιπλο από την ΙΚΕΑ κοστίζει κάτω από 20 ευρώ και είναι ιδανικό για βεράντα, μπάνιο και κουζίνα - iefimerida.gr

Αυτό το μίνιμαλ έπιπλο από την ΙΚΕΑ κοστίζει κάτω από 20 ευρώ και είναι ιδανικό για βεράντα, μπάνιο και κουζίνα

Ανοιξιάτικο πρωινό στην βεράντα/ Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kανείς δεν μπορεί να αντισταθεί εύκολα σε μια οικονομική και έξυπνη ιδέα που μπορεί να κάνει την καθημερινότητά του στο σπίτι πιο οργανωμένη και πιο λειτουργική.

Βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας σεζόν, που προστάζει να αλλάξουμε το σκηνικό της ζωής μας, να πάρουμε δραστικές αποφάσεις, να επικεντρωθούμε στην ουσία των πραγμάτων.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλουμε σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα κάνει τις ημέρες μας στο σπίτι πιο ανάλαφρες.

Σημείο εκκίνησης για την εφαρμογή του σχεδίου μπορεί να γίνει μια συμφέρουσα αγορά: σαν αυτή που σας προτείνουμε κι έχει την υπογραφή της ΙΚΕΑ.

Αν θέλετε να βάλετε σε τάξη αντικείμενα που βρίσκονται διάσπαρτα στο χώρο, -σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού-, σας προτείνουμε ένα μίνιμαλ έπιπλο σε απίστευτη τιμή.

Κοστίζει περίπου 11 ευρώ.

Δείτε το έπιπλο της ΙΚΕΑ που κοστίζει κάτω από 20 ευρώ και βάζει σε τάξη την βεράντα, την κουζίνα, το μπάνιο, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διακόσμηση ΙΚΕΑ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΠΛΩΝ έπιπλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ