Τέλος το μέικαπ -Με αυτή την κρέμα με χρώμα δεν χρειάζεται να βαφτείς ποτέ ξανά - iefimerida.gr

Τέλος το μέικαπ -Με αυτή την κρέμα με χρώμα δεν χρειάζεται να βαφτείς ποτέ ξανά

H Alina Egorova στο Παρίσι. Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η άνοιξη έκανε για τα καλά την εμφάνισή της και οι απαιτήσεις του δέρματος με τις πρώτες ζεστές ακτίνες του ηλίου, άλλαξαν.

Το πρώτο πράγμα που κοιτάζουμε είναι να αλλάξουμε τη γκαρνταρόμπα μας, βγάζοντας από το πατάρι τα ανοιξιάτικα φορέματα και τα light πανοφώρια μας. Δεν πρέπει να αμελούμε ωστόσο το πιο βασικό. Να προστατευτούμε από την ακτινοβολία κυρίως τώρα που το δέρμα μας είναι ακόμα λευκό.

Το πρόσωπο έχει ιδιαίτερες ανάγκες και χρειάζεται την υψηλότερη προστασία που μπορούμε να του δώσουμε. Μέχρι τώρα το διακύβευμα ήταν: Πώς μπορώ να έχω τέλεια προστασία από τον ήλιο χωρίς να αποχωριστώ το makeup μου;

Αυτή η ερώτηση δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη από τους επιστήμονες οι οποίοι ανέπτυξαν την ιδανική φόρμουλα για τις γυναίκες που αγαπούν το μακιγιάζ, αλλά δεν θέλουν να δουν τα σημάδια της γήρανσης μια ώρα νωρίτερα.

Έτσι λοιπόν, έχουμε σήμερα στα χέρια μας ένα φανταστικό προϊόν που καλύπτει αυτές τις δύο βασικές ανάγκες, αφήνοντας το δέρμα απίστευτα φρέσκο και λαμπερό....

Δείτε την κρέμα με χρώμα που δεν θα αποχωριστείτε όλη την άνοιξη στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ