Survivor 3: Η απόλυτη ανατροπή στην ασυλία -Οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση

Τη μεγάλη ανατροπή πέτυχε χθες στο Survivor 3 η ελληνική ομάδα, καταφέρνοντας να κερδίσει την ασυλία και να στείλει στο Συμβούλιο του Νησιού την τουρκική ομάδα.

Το παιχνίδι για την ασυλία, μάλιστα, χθες του Survivor 3 εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο ντέρμπι.

Η ελληνική ομάδα του Survivor 3 ξεκίνησε μεν με νίκες, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος η τουρκική ομάδα κατάφερε να κοντράρει τους Έλληνες και το αγώνισμα να γίνει ντέρμπι. Μάλιστα, οι Τούρκοι του Survivor 3 κατόρθωσαν να προηγηθούν και να περάσουν μπροστά, αυξάνοντας τη διαφορά και φτάνοντας το 9-6. Οι Έλληνες, όμως, με την Κατερίνα Δαλάκα και τη Δήμητρα μπόρεσαν να μειώσουν τη διαφορά στο 9-8 δίνοντας ελπίδα στους συμπαίκτες τους για την κατάκτηση της ασυλίας.

Ο Χικμέτ και ο Βασίλης Βασιλικός αναμετρήθηκαν, αλλά ο Τούρκος παίκτης του Survivor 3 κατάφερε να κάνει το 10-8, χαρίζοντας την ασυλία στην ομάδα του και ισοφαρίζοντας στο 3-3 τις νίκες ασυλίας με την ελληνική ομάδα.

Ακολούθησε, λοιπόν, ένα ακόμη μικρό αγώνισμα, το οποίο θα καθόριζε σε ποια ομάδα του Survivor 3 θα πήγαινε τελικά η πολυπόθητη ασυλία. Στο εν λόγω αγώνισμα ήρθαν αντιμέτωποι τέσσερις παίκτες από κάθε ομάδα.

Τελικά η ασυλία πέρασε στα χέρια των Ελλήνων παικτών, χάρη στη Δήμητρα σε έναν απόλυτα ανατρεπτικό αγώνα.

Πρώτος υποψήφιος από την τουρκική ομάδα μέσα από την ψηφοφορία των συμπαικτών του αναδείχθηκε ο Ατακάν.

Η Μπουσρά έδωσε ως δεύτερο υποψήφιο τον Χακάν ο οποίος δεν έκρυψε την έκπληξη του.

Ο Γιουσούφ επέλεξε ως υποψήφιο τον Μπόρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ