Survivor 3: Η απόλυτη ανατροπή στην ασυλία -Οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση - iefimerida.gr

Survivor 3: Η απόλυτη ανατροπή στην ασυλία -Οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μεγάλη ανατροπή πέτυχε χθες στο Survivor 3 η ελληνική ομάδα, καταφέρνοντας να κερδίσει την ασυλία και να στείλει στο Συμβούλιο του Νησιού την τουρκική ομάδα.

Το παιχνίδι για την ασυλία, μάλιστα, χθες του Survivor 3 εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο ντέρμπι.

Η ελληνική ομάδα του Survivor 3 ξεκίνησε μεν με νίκες, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος η τουρκική ομάδα κατάφερε να κοντράρει τους Έλληνες και το αγώνισμα να γίνει ντέρμπι. Μάλιστα, οι Τούρκοι του Survivor 3 κατόρθωσαν να προηγηθούν και να περάσουν μπροστά, αυξάνοντας τη διαφορά και φτάνοντας το 9-6. Οι Έλληνες, όμως, με την Κατερίνα Δαλάκα και τη Δήμητρα μπόρεσαν να μειώσουν τη διαφορά στο 9-8 δίνοντας ελπίδα στους συμπαίκτες τους για την κατάκτηση της ασυλίας.

Ο Χικμέτ και ο Βασίλης Βασιλικός αναμετρήθηκαν, αλλά ο Τούρκος παίκτης του Survivor 3 κατάφερε να κάνει το 10-8, χαρίζοντας την ασυλία στην ομάδα του και ισοφαρίζοντας στο 3-3 τις νίκες ασυλίας με την ελληνική ομάδα.

Ακολούθησε, λοιπόν, ένα ακόμη μικρό αγώνισμα, το οποίο θα καθόριζε σε ποια ομάδα του Survivor 3 θα πήγαινε τελικά η πολυπόθητη ασυλία. Στο εν λόγω αγώνισμα ήρθαν αντιμέτωποι τέσσερις παίκτες από κάθε ομάδα.

Τελικά η ασυλία πέρασε στα χέρια των Ελλήνων παικτών, χάρη στη Δήμητρα σε έναν απόλυτα ανατρεπτικό αγώνα.

Πρώτος υποψήφιος από την τουρκική ομάδα μέσα από την ψηφοφορία των συμπαικτών του αναδείχθηκε ο Ατακάν.

Η Μπουσρά έδωσε ως δεύτερο υποψήφιο τον Χακάν ο οποίος δεν έκρυψε την έκπληξη του.

Ο Γιουσούφ επέλεξε ως υποψήφιο τον Μπόρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ