Στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ του «Σκοτεινού Ιππότη: Η Επιστροφή» [βίντεο] - iefimerida.gr

Στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ του «Σκοτεινού Ιππότη: Η Επιστροφή» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τελευταία ταινία της τριλογίας του σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν με πρωταγωνιστή τον Μπάτμαν και τίτλο «Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή», έχει ήδη ολοκληρωθεί, και κρίνοντας από νέο τρέιλερ που έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρία παραγωγής WarnerBrosPictures, θα είναι το «επικό τέλος» που είχαν υποσχεθεί στο κοινό.

Πρωταγωνιστής στο ρόλο του μασκοφόρου ήρωα είναι και πάλι ο Κρίστιαν Μπέιλ, ενώ στην ταινία επιστρέφουν ο Μάικλ Κέιν, στο ρόλο του Άλφρεντ, ο Γκάρι Όλντμαν, ως Τζιμ Γκόρντον και ο Μόργκαν Φρίμαν, ως ο Λούσιους Φοξ.

Στο νέο αυτό φιλμ, το οποίο θα κλείσει την τριλογία που άνοιξε το 2005 με το «Batman Begins», ο άνθρωπος-νυχτερίδα θα κληθεί να επιστρέψει στη Γκόθαμ, προκειμένου να προστατέψει την πόλη από ένα νέο και άκρως επικίνδυνο εχθρό, τον Μπέιν, που φαίνεται να διαθέτει όχι μόνο το μυαλό, αλλά και τη δύναμη να τον βγάλει εκτός μάχης.

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί στη χώρα μας για τις 23 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ