Προκαλώωωω: Ο Μουτσινάς τραγούδησε... Φουρέιρα, δίπλα στον Ρουβά [βίντεο] - iefimerida.gr

Προκαλώωωω: Ο Μουτσινάς τραγούδησε... Φουρέιρα, δίπλα στον Ρουβά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος... προκλήθηκε από τον δημοφιλή τραγουδιστή να ανεβεί στη σκηνή για να τραγουδήσει και να χορέψει!

Ο παρουσιαστής, που βρισκόταν στο μαγαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Μαίρη Συνατσάκη και άλλους καλούς τους φίλους, ανέβηκε στο stage και ο Σάκης του είπε να τραγουδήσει μία επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα.

Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν τραγούδησε και χόρεψε το «Πάμε παραλία», και οι θαμώνες τον καταχειροκρότησαν! Βέβαια, πριν κατέβει από την πίστα, προκάλεσε με τη σειρά του τον Σάκη Ρουβά να πάει στην εκπομπή και... θα περάσει από δοκιμασίες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

IT’S OFFICIAL! Του χρόνου θα τραγουδάμε μαζί με τον @sakisrouvas ✌?? #Κεφι #Χορος #ΠαμεΠαραλια #τρελαααα #ΣακηΘαΔεισΣτηνΕκπομπηΤιΣεΠεριμενει

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις 17 Μάρ, 2019 στις 6:30 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ