Στοίχημα: Με τα γκολ στο ντέρμπι των «αιωνίων» [βίντεο]

Το ντέρμπι των «αιωνίων», ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, διεξάγεται την Κυριακή στις 19:00.

Το ΟΑΚΑ θα βάλει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τους δύο μεγάλους αντιπάλους και το Betarades.gr έχει τη δική του πρόταση για το μεγάλο ματς. Το κλίμα στις τάξεις των «αιωνίων» δεν είναι και το καλύτερο, μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Το βαθμολογικό κίνητρο δεν «τρελαίνει» κανέναν από τους δύο. Παρόλα αυτά, πρόκειται για το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ελλάδας, και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Άλλωστε, παίκτες και φίλαθλοι ζουν για αυτά τα παιχνίδια. Πριν από την ανάλυση, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Sportingbet. Ας περάσουμε τώρα στο «αιώνιο» ντέρμπι!

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός, ψάχνει την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι τη φετινή σεζόν. Οι «Πράσινοι» διανύουν μια δύσκολη χρονιά και πλέον είναι δύσκολη η επίτευξη του στόχου της πεντάδας. Ωστόσο, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη δεν πρόκειται να τα παρατήσουν. Ο Έλληνας τεχνικός δεν σχεδιάζει μεγάλες αλλαγές, σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το 3-5-2 φαντάζει ως το πιο πιθανό σύστημα, με την άμυνα να μένει ίδια. Κουρμπέλης και Κάτσε φαίνεται ότι είναι σίγουροι για το κέντρο, και ο Μακέντα για την κορυφή της επίθεσης. Ο Μπουζούκης αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Χατζηγιοβάνη. Με τον Τζιμπρίλ Σισέ να δηλώνει «παρών» στις κερκίδες, όπως ανακοίνωσε μέσω των social media, ο Παναθηναϊκός θα ψάξει την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του επί του Ολυμπιακού. Με τη βοήθεια του κόσμου του, το «Τριφύλλι» θέλει να νικήσει τα προβλήματα και τον… Ολυμπιακό!

Τα χαμόγελα επέστρεψαν, ως έναν βαθμό, στον Ολυμπιακό, μετά το 4-1 επί του Άρη. Βέβαια, η χρόνια δεν παύει να είναι συνολικά αποτυχημένη για τους «Ερυθρόλευκους», αφού δεν θα πανηγυρίσουν κάποιον τίτλο. Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του όμως, γνωρίζουν ότι μπορούν να «φτιάξουν» τους οπαδούς τους με ένα «διπλό» στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά τα σχέδια του προπονητή του Ολυμπιακού, ο Γκερέρο έχει το πρώτο λόγο για την επίθεση, αφού ο Χασάν δεν είναι έτοιμος. Φορτούνης, Ποντένσε και Μασούρας, λογικά θα είναι η τριάδα πίσω από τον φορ. Ο Γκιγιέρμε θα είναι βασικός στα χαφ, με τον παρτενέρ του να είναι ένας εκ των Καμαρά - Μπουχαλάκη. Στην άμυνα, θα είναι μάλλον οι ίδιοι που αγωνίστηκαν κόντρα στον Άρη. Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ μόνο για τη νίκη, αφού η ισοπαλία δεν θα αλλάξει το κλίμα. Άλλωστε, πάει καιρός από τον τελευταίο θρίαμβο των Πειραιωτών στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος ποιοτικά, αλλά στο «αιώνιο» ντέρμπι δεν παίζει «μπάλα» μόνο η ποιότητα. Το πάθος, η θέληση και η συγκέντρωση, είναι τα χαρακτηριστικά που υπερισχύουν. Το κοινό σημείο των δύο ομάδων, είναι ότι αναζητούν μόνο τη νίκη, για να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο τους. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, δεν τους ικανοποιεί. Προβλέπουμε λοιπόν ένα ανοιχτό ντέρμπι με πολλά γκολ, αφού θα αγωνιστούν παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Έτσι, επιλέγουμε το Over 2 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση που σημειωθούν δύο γκολ, σε απόδοση 1.80.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και το βίντεο του Betarades.gr για το ντέρμπι των «αιωνίων», ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ