Ασχημόμετρο: Η νέα εφαρμογή για το iPhone μετρά την ομορφιά σου - iefimerida.gr

Ασχημόμετρο: Η νέα εφαρμογή για το iPhone μετρά την ομορφιά σου

iPhone
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν χρειάζεται πια να ρωτήσεις τον καθρέπτη- καθρεφτάκι σου για να μάθεις ποιος είναι ο νικητής στον διαρκή αγώνα της ομορφιάς... αρκεί να ρωτήσεις το iPhone.

Μια ακόμη νέα και άκρως διασκεδαστική εφαρμογή για iPhone ξεπήδησε στην αγορά, και το όνομα αυτής «Ugly Meter». O μετρητής ασχήμιας, ελληνιστί, έχει πολύ απλή λειτουργία, σας φωτογραφίζει, σκανάρει τις λεπτομέρειες του προσώπου σας και σας βαθμολογεί από 1-10 στην κλίμακα ασχήμιας.

Η χιουμοριστική διάθεση των δημιουργων της εφαρμογής όμως συνεχίζεται, χαρακτηριστικά όσο μικρότερος ο βαθμός τόσο πιο ευειδές χαρακτηρίζεται το πρόσωπο, ενώ το σκορ συνοδεύει και ένα καυστικό σχόλιο.

Πολλοί είναι εκείνοι που είτε για λόγους περιέργειας είτε για λόγους αστεισμού κατεβάζουν την νέα εφαρμογή για το iPhone, που έχει ήδη σπάσει ρεκόρ πωλήσεων και κοστίζει 0,79 ευρώ στο App Store.

Το ασχημόμετρο βρίσκεται ήδη στην 26η θέση των charts στη Κίνα και στην 25η στις ΗΠΑ, ενώ οι προγραμματιστές ισχυρίζονται ότι μέχρι στιγμής έχουν εισπράξει μισό εκατομμύριο δολάρια από την εφαρμογή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ