Δερβένι: 69χρονος μετέφερε 13 μετανάστες σε κρύπτη φορτηγού - iefimerida.gr

Δερβένι: 69χρονος μετέφερε 13 μετανάστες σε κρύπτη φορτηγού

Περιπολικό: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο φορτηγού αυτοκινήτου μετέφερε 13 αλλοδαπούς με προορισμό την Ιταλία εξηντατριάχρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη στην Εγνατία Οδό από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών.

Ειδικότερα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο ύψος Δερβενίου της Εγνατίας Οδού, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε φορτηγό ιδιωτικής χρήσης με οδηγό τον εξηντατριάχρονο και εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος την κρύπτη με τους συνολικά 13 αλλοδαπούς, οι τρεις εκ των οποίων δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, συγγενικά πρόσωπα των αλλοδαπών κατέβαλαν χρηματικά ποσά, προκειμένου να μεταφερθούν στην Ιταλία. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ