Αγριο επεισόδιο στη σύσκεψη του Βασιλειάδη: Ο Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Σκινδήλια και αποχώρησε - iefimerida.gr

Αγριο επεισόδιο στη σύσκεψη του Βασιλειάδη: Ο Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Σκινδήλια και αποχώρησε

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσέρχεται στη σύσκεψη υπό τον υφ. Αθλητισμού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης των φορέων του ελληνικού μπάσκετ μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλο και του Γιώργο Σκινδήλια.

Ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού αποχώρησε έξαλλος και τα έβαλε με τόσο με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όσο και με τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Γιώργο Σκηνδίλια, ενώ από την πλευρά του Παναθηναϊκού υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος Σκηνδίλιας έβρισε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ότι τον έσπρωξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Καθαρά από πρόκληση να με απειλεί ποιος; Ο πορνόγερος; Σας παρακαλώ. Αυτό ήθελε να γίνει; Σόου ήθελε να γίνει; Για να φύγει το επικοινωνιακό από τις ευθύνες των αποφάσεων τους; Η λύση είναι ο Υπουργός να σέβεται τους καλεσμένους του. Εδώ είμαστε. Εδώ είμαστε», είπε μόλις βγήκε από την αίθουσα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ