Euroleague: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το θρίλερ της Μόσχας (78-77) - iefimerida.gr

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το θρίλερ της Μόσχας (78-77)

Ο Νικ Καλάθης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Φωτογραφία: Εurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νικ Καλάθης καθάρισε με τρίποντο στα 0,03” και ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 78-77 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την αγωνιστική του πρόοδο με τεράστιο «διπλό» στη Μόσχα, το πρώτο μετά από 9 χρόνια (σ.σ. 1/12/2010 με 68-72)! Δια χειρός Νικ Καλάθη, με τρίποντο του αρχηγού από τα 8(!) μέτρα και με ταμπλό στα 0.3" για τη λήξη, οι «πράσινοι» απέδρασαν με το τελικό 78-77 από την έδρα της ΤΣΣΚΑ, για την 26η αγωνιστική της Euroleague, αυξάνοντας το ρεκόρ τους σε 13-13 και πιάνοντας τον Ολυμπιακό στην 8η θέση (σ.σ. είναι 9ος γιατί υστερούν στην ισοβαθμία με τους «ερυθρόλευκους»).

Παράλληλα, το «τριφύλλι» έγινε η δεύτερη ομάδα τη φετινή σεζόν, που υποχρεώνει το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη σε εντός έδρας ήττα, μετά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Η αποψινή ήταν η 6η ήττα της ΤΣΣΚΑ, που ισοβαθμεί πλέον στη 2η θέση με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 41-35, 59-58, 77-78

Pero pero pero Calathes!!!

Jajajaja vaya triple para ganar el partido ? pic.twitter.com/6vhRmR5ST4

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Παναθηναϊκός ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ