Μπρους Ντίκινσον: Μετά από τους Iron Maiden και... Captain! - iefimerida.gr

Μπρους Ντίκινσον: Μετά από τους Iron Maiden και... Captain!

hevy metal
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιλότος, ξιφομάχος, εκφωνητής, συγγραφέας, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός, διευθυντής μάρκεντινγκ, επιχειρηματίας και τραγουδοποιός, είναι λίγα από τα ταλέντα του τραγουδιστή Μπρους Ντίκινσον, μα τώρα σπάει την κιθάρα του και ανοίγει αεροπορική εταιρεία.

Πρόκειται να ιδρύσει μια πειραματική εμπορική αερογραμμή. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Μπρους Ντικινσον, ξεκίνησε μία εταιρεία συντήρησης αεροσκαφών, την Cardiff Aviation Ltd, η οποία θα έχει την έδρα της στο Twin Peaks Hanger στο Vale of Glamorgan της Ουαλίας. Η Cardiff Aviation, θα συντηρεί αεροσκάφη για μεγάλες ανεξάρτητες εταιρείες. Θα παρέχει επίσης υπηρεσίες εκπαίδευσης.

«Μπαίνουμε σε αυτή την περιπέτεια με την γνώση ότι θα φέρουμε δουλειές στη νότια Ουαλία. Το μέρος αυτό πάντα είχε σχέση με την βιομηχανία αεροπλάνων και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να έχω έστω και ένα μικρό μερίδιο στη συνέχιση αυτής της παράδοσης.» Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπρους Ντίκινσον.

Αλλά και η Ουαλική κυβέρνηση μοιάζει να βλέπει με καλό μάτι το εγχείρημα του Ντίκινσον μιας και θα είναι μια τονωτική ένεση για την οικονομία της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ