Καλαμάτα: Νέα ένταση στο συνέδριο της ΓΣΕΕ -Δεν ξεκίνησε ακόμη, διαπραγματεύσεις με το ΠΑΜΕ [βίντεο] - iefimerida.gr

Καλαμάτα: Νέα ένταση στο συνέδριο της ΓΣΕΕ -Δεν ξεκίνησε ακόμη, διαπραγματεύσεις με το ΠΑΜΕ [βίντεο]

Μέλη του ΠΑΜΕ έξω από το συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεύτερη ημέρα έντασης στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα, όπου από το πρωί το κλίμα είναι φορτισμένο μετά το «ντου» του ΠΑΜΕ χθες, Πέμπτη στην εναρκτήρια εκδήλωση.

Μέχρι και αυτή την ώρα, συνεχίζεται η ένταση και οι διαπραγματεύσεις στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Ελιτ, με αποτέλεσμα να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη οι εργασίες του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Οπως μεταδίδει το tharrosnews, στον χώρο του κέντρου και τις αίθουσες του ξενοδοχείου, βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι 600 σύνεδροι και εκπρόσωποι ξένων συνδικάτων αλλά και εκατοντάδες μέλη του ΠΑΜΕ.

Συγκεντρωμένοι από το πρωί έξω από το συνεδριακό κέντρο της Καλαμάτας για το Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΕ Θάνος Βασιλόπουλος (από την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος), τόνισε ότι κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να διεξαχθεί Συνέδριο, αφήνοντας σοβαρές αιχμές για την παράταξη του ΠΑΜΕ. Από την πλευρά τους τα στελέχη του ΠΑΜΕ κατηγορούν την ηγεσία της ΓΣΕΕ για «εργοδοτικό συνδικαλισμό», «νόθους συνέδρους» και για παράνομο τρόπο με τον οποίο εκδόθηκαν και μοιράστηκαν οι κάρτες των Συνέδρων.

Η ΓΣΕΕ αποδίδει ευθύνες στην αστυνομία την οποία κατηγηρεί ότι «ολιγώρησε και δεν προστάτευσε το χώρο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας», με ανακοίνωσή της, μετά τη χθεσινοβραδινή «εισβολή» εκατοντάδων μελών του ΠΑΜΕ στο αμφιθέατρο, λίγο πριν ξεκινήσει η εναρκτήρια εκδήλωση για το Συνέδριο και την κατάληψη της αίθουσας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συνέδριο ΓΣΕΕ Καλαμάτα ΠΑΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ