Φάρσα: Φόρεσε λαστιχένια γάντια και μια σακούλα και τον πέρασαν για εκκεντρικό μοντέλο στο Λονδίνο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Φάρσα: Φόρεσε λαστιχένια γάντια και μια σακούλα και τον πέρασαν για εκκεντρικό μοντέλο στο Λονδίνο [εικόνες & βίντεο]

Το μοντέλο «Μαξιμίλιαν Μπούχαρεστ» στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Εβδομάδες Μόδας στις μητροπόλεις του κόσμου αποτελούν σημείο συνάντησης σχεδιαστών, μοντέλων, fashion blogger, ανθρώπων που λατρεύουν τη μόδα.

Μπορεί τα πάντα να είναι λαμπερά και όμορφα, ωστόσο, κάτω από τα χαμόγελα πολλών υπάρχει μια απεγνωσμένη προσπάθεια να δείξουν πως είναι παρόντες σε διάσημα γκαλά, επιθυμώντας να αρπάξουν λίγο από την αίγλη τους. Δεν είναι λίγοι άλλωστε εκείνοι που αναζητούν την προσοχή κάνοντας εκκεντρικές εμφανίσεις, όχι γιατί είναι αυτό που τους εκφράζει πραγματικά, αλλά επειδή θέλουν να φιγουράρουν σε blogs.

Μέσα σε όλο αυτό, οι Youtubers Ζακ και Τζέι αποφάσισαν να δοκιμάσουν την μόδα και να ντύσουν έναν τυχαίο άντρα με τα πιο περίεργα outfits από ένα πολυκατάστημα.

Προορισμός του; Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Το μοντέλο «Μαξιμίλιαν Μπούχαρεστ» περιγράφηκε ως «ένας γεμάτος αυτοπεποίθηση, λευκός καμβάς», ο οποίος θα τράβηξε την προσοχή των φωτογράφων, οι οποίοι πίστεψαν πως είναι κάποια ανερχόμενη προσωπικότητα στον κόσμο της μόδας.

Το fake μοντέλο με ροζ outfit και λαστιχένια γάντια

Ο Μαξ εμφανίστηκε στους δρόμους με ροζ λαστιχένια γάντια, μπλούζα και παντελόνι στην ίδια απόχρωση, μια σακούλα σαν γιακά γύρω από τον λαιμό του και μια ασημένια τσάντα μαζί με ένα αντικείμενο που έμοιαζε με τούβλο.

Ο Μαξ, που έχει κι αυτός κανάλι στο Youtube, περπάτησε με περίσσεια αυτοπεποίθηση στους δρόμους, χαμογελούσε, είχε το απαραίτητο σνομπ ύφος όταν ήθελε και φωτογραφήθηκε από πολλούς φωτογράφους.

Κάποιος στον δρόμο του είπε ότι το σύνολό του είναι έξυπνο

Ο κόσμος της μόδας την... πάτησε!

Ζακ και Τζέι, είναι ένα βρετανικό δίδυμο γνωστό για το θετικό του χιούμορ και την αγάπη για τις παράλογες και ξεκαρδιστικές φάρσες. Μετά από πέντε χρόνια δουλειάς, έστησαν τελικά το The Zac and Jay Show και άρχισαν να εργάζονται μαζί με γκάζια.

Φωτογράφοι τον ρωτούσαν ποια brand επέλεξε για το σημερινό του λουκ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ