H 17χρονη που ανατρέπει το στερεότυπο της μαζορέτας - iefimerida.gr

H 17χρονη που ανατρέπει το στερεότυπο της μαζορέτας

αβάη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 17χρονη Κιάρα Σετράρο ζει το αμερικανικό εφηβικό όνειρο, καθώς όχι μόνο είναι αρχηγός των μαζορετών της ομάδας του σχολείου της, αλλά και αντιπρόεδρος του αντίστοιχου 15μελούς. Ωστόσο, είναι έτοιμη να κάνει ένα ρεκόρ που πολλοί δεν θα περίμεναν από μια μαζορέτα.

Αν μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες δεν κάνει καμία απουσία, θα είναι η πρώτη μαθήτρια στη Χαβάη εδώ και 15 χρόνια, που θα αποφοιτήσει από το σχολείο χωρίς να έχει λείψει ούτε μια μέρα, αρχής γενομένης από το νηπιαγωγείο.

Η Κιάρα, η οποία ζει στο νησί Καϊλούα- Κόνα, δήλωσε σε τοπική εφημερίδα: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να το κάνω για την αναγνώριση. Απλά, ήδη από το νηπιαγωγείο, αισθανόμουν ότι αν δεν πάω σχολείο έστω και μια μέρα μπορεί να χάσω κάτι πολύ σημαντικό. Πήγαινα λοιπόν κάθε μέρα, ακόμα κι αν ήμουν βαριά άρρωστη και η μαμά μου επέμενε να μείνω σπίτι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ