Ο Πομπέο επιβεβαίωσε: Θα συμμετάσχει στην τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ - iefimerida.gr

Ο Πομπέο επιβεβαίωσε: Θα συμμετάσχει στην τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρουσία του Μάικ Πομπέο στην τριήμερη συνάντηση των ηγετών Ισραήλ, Κύπρου και Ελλάδας, επιβεβαίωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Στην ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών επισημαίνεται ότι ο Πομπέο θα συμμετέχει στην συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου στην Ιερουσαλήμ, για να συζητήσει «βασικά θέματα ενέργειας και ασφάλειας που αντιμετωπίζει η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

Σχετικά με το ευρύτερο πλαίσιο της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στο Ισραήλ, η ανακοίνωση αναφέρει, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι «ο υπουργός θα συναντηθεί με Ισραηλινούς αξιωματούχους για την συζήτηση κρίσιμων περιφερειακών ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης της κακοήθους επιρροής του ιρανικού καθεστώτος και της επιβεβαίωσης της αμετάβλητης δέσμευσης των Ηνωμένων Πολιτειών για την ασφάλεια του Ισραήλ. Ο υπουργός θα συζητήσει επίσης την αφοσίωση της κυβέρνησης στην παρακολούθηση και την καταπολέμηση του αντισημιτισμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάικ Πομπέο ισραήλ Κύπρος Ελλάδα ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ