Η ανακοίνωση του ΥΕΘΑ για τον καταδρομέα που έπεσε με το αλεξίπτωτο τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή» - iefimerida.gr

Η ανακοίνωση του ΥΕΘΑ για τον καταδρομέα που έπεσε με το αλεξίπτωτο τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή»

Ο αλεξιπτωτιστής τραγούδησε το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» την ώρα του άλματος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση για το περιστατικό με τον αλεξιπτωτιστή, ο οποίος δημοσιοποίησε βίντεο, την ώρα που πραγματοποιεί πτώση τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», εξέδωσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Με αφορμή την απλή διοικητική εξέταση που διετάχθη, καθώς ο νεαρός οπλίτης φέρεται να παραβιάζει τους κανόνες ασφαλείας της Σχολής, και όχι γιατί είπε το γνωστό τραγούδι, το υπουργείο αναφέρει:

«Ουδέποτε έχει απαγορευθεί ή έχει τεθεί θέμα απαγόρευσης ανάκρουσης του εμβατηρίου "Μακεδονία Ξακουστή" από τις στρατιωτικές μουσικές των Ενόπλων Δυνάμεων και εξακολουθούν να ισχύουν όσα ίσχυαν μέχρι σήμερα».

Το βίντεο του καταδρομέα με καταγωγή από την Κρήτη έχει γίνει viral, ενώ δεν είναι λίγοι οι χρήστες στο Facebook που του δίνουν συγχαρητήρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ