Περισσότεροι από 1.500 άνδρες έχουν τηλεφωνήσει στο ΚΕΕΛΠΝΟ - iefimerida.gr

Περισσότεροι από 1.500 άνδρες έχουν τηλεφωνήσει στο ΚΕΕΛΠΝΟ

ΚΕΕΛΠΝΟ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δε σταματούν να χτυπούν τα τηλέφωνα στο ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως 12 ιερόδουλες που «εργάζονταν» σε πιάτσες και οίκους ανοχής βρέθηκαν θετικές στον ιό του Aids, περισσότεροι από 1.500 άνδρες ζητούν πληροφορίες.

Το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΕΕΛΠΝΟ από την Παρασκευή έχει πάρει φωτιά με ανδρες κυρίως νεαρής ηλικίας,να τηλεφωνούν και να ζητούν εναγωνίως να μάθουν τι πρέπει κάνουν για να προφυλαχθούν.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που φοβούμενοι τον κοινωνικό ρατσισμό, δεν παραδέχονται ότι ήρθαν σε επαφή με αυτές τις γυναίκες και υποστηρίζουν πως τηλεφωνούν περισσότερο για διερευνητικούς λόγους.

Ωστόσο σε κάθε περίπτωση οι οδηγίες από τους ειδικούς του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι σαφείς: όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τις ιερόδουλες πρέπει να κάνουν εξέταση αλλά και να ακολουθήσουν θεραπευτική αγωγή για να προφυλάξουν τον εαυτό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ