Το Εθνικό Θέατρο σε απευθείας σύνδεση με ακριτικές περιοχές -Από Ορεστιάδα μέχρι Φούρνους - iefimerida.gr

Το Εθνικό Θέατρο σε απευθείας σύνδεση με ακριτικές περιοχές -Από Ορεστιάδα μέχρι Φούρνους

Παρουσιάζει την παράσταση «Ο πρίγκιπας και ο φτωχός»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Σάββατο 16 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η πέμπτη απευθείας μετάδοση παράστασης του Εθνικού Θεάτρου σε Αμοργό, Ικαρία, Κάσο, Λευκάδα, Λήμνο, Ορεστιάδα, Σητεία, Φούρνους, Δράμα, Μήλο και Σαμοθράκη.

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η δράση «Εθνικό Θέατρο απευθείας», όπου το κοινό στις ακριτικές περιοχές θα παρακολουθήσει σε απευθείας σύνδεση την παράσταση του Μικρού Εθνικού «Ο πρίγκιπας και ο φτωχός» της Τζέμα Κένεντι που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Σοφίας Βγενοπούλου.

«Ο πρίγκιπας και ο φτωχός» της Τζέμα Κένεντι, βασισμένο στο έργο του Μαρκ Τουαίην

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε από την Βουλή των Ελλήνων και το Εθνικό Θέατρο με κοινή διάθεση εξωστρέφειας και δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες ακριτικών και παραμεθόριων περιοχών να παρακολουθήσουν, σε κλειστούς χώρους που επιλέγουν οι Δήμοι, παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σε απευθείας σύνδεση, με ελεύθερη είσοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ