Η γυναίκα που ενώνει την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι με την Χίλαρι Κλίντον και τον Μπαράκ Ομπάμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η γυναίκα που ενώνει την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι με την Χίλαρι Κλίντον και τον Μπαράκ Ομπάμα [εικόνες]

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο τους σπιτικό ετοιμάζονται να ανοίξουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στο κτήμα Γουίνσδορ και εκτός από την κατοικία αλλάζουν και το προσωπικό τους, προσλαμβάνοντας ένα ηχηρό όνομα.

Η νέα γραμματέας Τύπου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, είναι η Σάρα Λάθαμ

Το βασιλικό ζευγάρι ανακοίνωσε πως διορίζει ως νέο γραμματέα Τύπου τους την πρώην σύμβουλο της Χίλαρι Κλίντον και του Μπαράκ Ομπάμα, την Σάρα Λάθαμ.

Εν μέσω της δημιουργίας του νέου γραφείου για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι – ένα διάλειμμα από το μέχρι πρότινος κοινό γραφείο στο παλάτι του Κένσινγκτον με την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, το βασιλικό ζευγάρι θα διορίσει την Σάρα Λάθαμ ως επικεφαλής της ομάδας επικοινωνίας τους, ανακοίνωσε το παλάτι την Πέμπτη.

Former @HillaryClinton campaign advisor Sara joins Team Sussex from a recently-appointed role at @InsideFreuds where she oversaw global corporate accounts with a particular emphasis on executive thought leadership. She also worked at the British PR firm from 2003-2005. pic.twitter.com/uCYxezxqye

Η Σάρα Λάθαμ υπήρξε σύμβουλος της Χίλαρι Κλίντον κατά την διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας

Η Σάρα Λάθαμ όμως δεν είναι διόλου τυχαία. Υπήρξε ανώτερη σύμβουλος της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον το 2016, και συγκεκριμένα από τον Αύγουστο του 2015 έως τις εκλογές του Νοεμβρίου 2016, σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn. Έχει επίσης εργαστεί στο παρελθόν για τον Μπιλ Κλίντον στον Λευκό Οίκο και στο βρετανικό κοινοβούλιο για την Τέσσα Τζόουελ, όταν ήταν γραμματέας Πολιτισμού. Ακόμη, έχει εργαστεί με τον Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο καθώς και στην προεκλογική ομάδα του Τόνι Μπλερ το 2005.


Στα νέα της καθήκοντα πλέον, θα συμμετέχει στην ομάδα της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι από την εταιρεία δημοσίων σχέσεων Freuds, «όπου θα εποπτεύει τους παγκόσμιους εταιρικούς λογαριασμούς με ιδιαίτερη έμφαση στην εκτέλεση των εκστρατειών μέσω καθοδήγησης» σύμφωνα με το παλάτι.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι χωρίζουν το γραφείο που μοιράζονταν με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον



Η Μέγκαν Μαρκλ προτού γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε εκφράσει την υποστήριξή της απέναντι στην Χίλαρι Κλίντον για τις προεδρικές εκλογές, κάνοντας μάλιστα και μία ανάρτηση στον τότε λογαριασμό της στο Instagram υπέρ της υποψήφιας των Δημοκρατικών. Η πρώην ηθοποιός είχε επίσης αποκαλέσει τον Ντόναλντ Τραμπ «μισογύνη» και «διχαστικό» κατά την διάρκεια μιας εμφάνισής της στην εκπομπή «The Nightly Show with Larry Wilmore» λίγο πριν τις εκλογές του 2016.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ