Πετρέλαιο made in... Κατάκολο Ηλείας - iefimerida.gr

Πετρέλαιο made in... Κατάκολο Ηλείας

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ετος σημαντικών εξελίξεων θα είναι το 2019 για την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην χώρα μας καθώς αναμένεται να πραγματοποιηθεί η γεώτρηση για την παραγωγή πετρελαίου στο Κατάκολο Ηλείας.

Παράλληλα θα ξεκινήσουν διαγωνισμοί για τη διεξαγωγή γεωφυσικών ερευνών σε θαλάσσιες περιοχές του Ιονίου και της Κρήτης.

Μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή πετρελαίου στο Κατάκολο από την Energean Oil & Gas, η οποία έχει το 100% των δικαιωμάτων εξόρυξης. Η γεώτρηση θα πραγματοποιηθεί από την ξηρά και στόχος είναι η εκμετάλλευση του κοιτάσματος της περιοχής το οποίο έχει 11 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου.

Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr τις εξελίξεις στην αγορά ενέργειας και τα σχέδια για την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην χώρα μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πετρέλαιο Κατάκολο Ηλεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ