Αγγελάκας: Ακυρώνω την συναυλία μου στην Πάτρα αν δεν παίξουν οι Rotting Christ - iefimerida.gr

Αγγελάκας: Ακυρώνω την συναυλία μου στην Πάτρα αν δεν παίξουν οι Rotting Christ

Γιάννης Αγγελάκας/ Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την ακύρωση της δικής του συναυλίας «προειδοποιεί» ο Γιάννης Αγγελάκας τον δήμαρχο της Πάτρας, σε περίπτωση που ματαιωθεί εντελώς η συναυλία των Rotting Christ.

Συγκεκριμένα, ο αγαπητής τραγουδιστής με ανάρτησή του στο facebook ανέφερε πως το Rotting Greece του μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ. στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων. Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε,δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο.Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη"»γράφει σε ανάρτηση του ο Γιάννης Αγγελάκας.

Να σημειωθεί πως η συναυλία των Rotting Christ ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «Αίγλη».

Ωστόσο ο Δήμος Πατρέων ανέφερε στη διοργανώτρια εταιρεία ότι τελικά δεν θα μπορέσει να διαθέσει τον χώρο, λόγω τεχνικών προβλημάτων που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν έγκαιρα.

Η διοργανώτρια εταιρεία αμφισβήτησε το γεγονός και σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι διαθέτει πληροφορίες ότι ουσιαστικά ο Δημος εξαναγκάστηκε να αλλάξει την απόφαση του, αφού αρχικά είχε παραχωρήσει την αίθουσα, μετά από παρέμβαση της Μητρόπολης Πάτρων και άλλων εκκλησιαστικών οργανώσεων όπου ζήτησαν να μην δοθεί η άδεια για τη συναυλία των metal βετεράνων, γιατί το όνομα τους είναι αντίχριστο και προσβάλλουν τα θεία.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αγγελάκας από το θρυλικό ροκ γκρουπ «Τρύπες» & οι 100°C πρόκειται να πραγματοποιήσουν μία live μουσική εμφάνιση στον πολυχώρο Αίγλη, στο ισόγειο της Βέσο Μάρε αύριο Σάββατο 16 Μαρτίου 2019.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Αγγελάκας Rotting Christ Πάτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ