Euroleague: Στόχος η υπέρβαση απόψε για τον Παναθηναϊκό στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ - iefimerida.gr

Euroleague: Στόχος η υπέρβαση απόψε για τον Παναθηναϊκό στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

Καλάθης και Χάινς /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟ έρχεται από σερί τριών νικών στην Euroleague.

Και απόψε (19:00, Novasports 1) ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει ένα πολύ δύσκολο τεστ στη Ρωσία. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για την 26η αγωνιστική της Euroleague και στόχος είναι να κάνουν την πρώτη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της σεζόν. Η ελληνική ομάδα μόνο με 5/5 στις τελευταίες αγωνιστικές θα είναι 100% στα πλέι οφ της Euroleague και πρέπει να παλέψει για αυτό.

Ο Ρικ Πιτίνο έχει ξανά στη διάθεσή του τους Ντίνο Μήτογλου και Ματ Λοτζέσκι, ενώ παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Άντριαν Πέιν. Ο Αμερικανός τεχνικός θέλει να δει τους παίκτες του έτοιμους, ενώ ακολουθεί μια εβδομάδα με Μπασκόνια εντός και Αρμάνι στο Μιλάνο.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 20 νίκες έχει ήδη προκριθεί, αλλά φυσικά και θέλει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και είναι πανίσχυρη εντός έδρας με 11 νίκες σε 12 ματς. Άλλωστε υπολείπεται μιας νίκης της πρωτοπόρου Φενέρμπαχτσε (την οποία υποδέχεται την Πέμπτη), ενώ έχει μια περισσότερη από την τρίτη Ρεάλ. Mοναδικός απών για τον Δημήτρη Ιτούδη είναι ο Μιχαήλ Κουλάγκιν, ενώ οι Κάιλ Χάινς και Νάντο Ντε Κολό ξεκουράστηκαν στο ματς με τη Ζιέλονα Γκόρα για την VTB League τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ΤΣΣΚΑ Μόσχας Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ