Παπαρήγα προς ΣΥΡΙΖΑ: Θα οδηγήσετε τον κόσμο στην απογοήτευση - iefimerida.gr

Παπαρήγα προς ΣΥΡΙΖΑ: Θα οδηγήσετε τον κόσμο στην απογοήτευση

Παπαρήγα προς ΣΥΡΙΖΑ: Θα οδηγήσετε τον κόσμο στην απογοήτευση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΚΚΕ «σηκώνει» το γάντι που έριξε ο Αλέξης Τσίπρας και ... επιτίθεται. Η Αλέκα Παπαρήγα απορρίπτει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σχηματισμό αριστερής κυβέρνησης, λέγοντας: «Τέτοιες κυβερνήσεις δεν έχουν πολύ χρόνο ζωής και απογοητεύουν τον λαό».

Μοναδική διέξοδος του λαού για να βγει από τη φτώχεια είναι να ψηφίσει το ΚΚΕ, υποστηρίζει η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ. Προσθέτει δε: «Με γάμο συμφέροντος ή με πλαστούς αρραβώνες κάτω από εκβιαστικά διλήμματα θα αντιμετωπίσει το μνημόνιο και το χρέος».

Επικαλούμενη τη διεθνή εμπειρία, η κυρία Παπαρήγα αναφέρει: « Δεν υπάρχει ούτε μια τέτοιου τύπου αριστερή κυβέρνηση που χωρίς σύγκρουση με τα μονοπώλια, με τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις να κατάφερε να δώσει μια βιώσιμη λύση για το λαό. Τέτοιες κυβερνήσεις ανατρέπονται μια ώρα γρηγορότερα από τη δημαγωγία ακόμα πιο συντηρητικών δυνάμεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ