Στους ακριβότερους εμπορικούς δρόμους του κόσμου η Ερμού -Στα ύψη τα ενοίκια - iefimerida.gr

Στους ακριβότερους εμπορικούς δρόμους του κόσμου η Ερμού -Στα ύψη τα ενοίκια

Στους ακριβότερους εμπορικούς δρόμους του κόσμου η Ερμού /Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην 15η θέση της λίστας με τους ακριβότερους εμπορικούς δρόμους σε όλο τον κόσμο βρέθηκε το 2018 η οδός Ερμού πραγματοποιώντας άλμα 10 θέσεων σε σχέση με την κατάταξή της το 2016, όταν βρίσκονταν στην 25η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Σύμφωνα με ειδικούς της αγοράς ακινήτων η ανοδική πορεία της οικονομίας και της ιδιωτικής κατανάλωσης, σε συνδυασμό και με την άνοδο του τουρισμού, πυροδότησαν πληθώρα νέων μισθώσεων στην αγορά εμπορικών καταστημάτων, αυξάνοντας τα ενοίκια και τις αξίες των εμπορικών καταστημάτων, ιδίως αν συνεκτιμηθεί και η έλλειψη νέων αναπτύξεων.

Διαβάστε στο economistas.gr που διαμορφώνονται οι τιμές ενοικίων στον εμπορικότερο δρόμο της χώρας, και έναν από τους ακριβότερους στον κόσμο, πόσο έχουν αυξηθεί οι τιμές τα τελευταία χρόνια και τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά ακινήτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ