O Σταμάτης Κραουνάκης έδιωξε θαμώνα από την παράστασή του - iefimerida.gr

O Σταμάτης Κραουνάκης έδιωξε θαμώνα από την παράστασή του

Σταμάτης Κραουνάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξω φρενών έγινε ο Σταμάτης Κραουνάκης με έναν θεατή του «Θυμός, έρωτας και πίκρα», ζητώντας του να αποχωρήσει από τη μουσικοθεατρική παράσταση, εξαιτίας ενός σχολίου που έκανε και δεν άρεσε καθόλου στο μουσικοσυνθέτη.

Σύμφωνα με το zougla.gr, κατά τη διάρκεια του προγράμματος κι ενώ ο Κραουνάκης μιλούσε για την οικονομική κατάσταση στη χώρα, τον διέκοψε ένας ακροατής φωνάζοντας «(η Ελλάδα) είναι πουτάνα».

Ακούγοντας τη φράση αυτή ο καλλιτέχνης έγινε έξαλλος και ζήτησε να ανοίξουν τα φώτα. «Η Ελλάδα δεν είναι πουτάνα. Ο κόσμος της Ελλάδας είναι πουτάνα και όχι η Ελλάδα», είπε εξοργισμένος και πρόσθεσε: «Πληρώνω το τραπέζι αυτού που είπε αυτή τη λέξη τώρα και παρακαλώ, αν έχει φιλότιμο, να φύγει από το χώρο αυτό».

Ακολούθησε αναστάτωση, το κοινό αντέδρασε έντονα και γιούχαρε τον πελάτη, ο οποίος όμως αρνήθηκε τελικά να φύγει από την παράσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ