Νέα έρευνα αποκάλυψε ότι υπάρχει μια τροφή που είναι ελιξίριο νεότητας -Τη βρίσκουμε παντού στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Νέα έρευνα αποκάλυψε ότι υπάρχει μια τροφή που είναι ελιξίριο νεότητας -Τη βρίσκουμε παντού στην Ελλάδα

Η τροφή για να είσαι πάντα νέα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιστήμη έχει εντοπίσει πολλούς παράγοντες που βοηθούν στην αντιγήρανση.

Οι ειδικοί σημειώνουν ότι για να προλάβετε το γήρας πρέπει να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, ξηρούς καρπούς και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες.

Ο τρόπος ζωής, που περιλαμβάνει σωστή διατροφή, καλό ύπνο και τακτική άσκηση, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια κάποιου να καθυστερήσει τα σημάδια του χρόνου.

Η επιστήμη όμως βρήκε μια συγκεκριμένη τροφή που ξεχωρίζει για την εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητά της σε δύο αντιοξειδωτικές ουσίες που καθυστερούν τους βιολογικούς μηχανισμούς της γήρανσης.

Επίσης, μετά από μελέτες διαπιστώθηκε πως αυτή η τροφή κρατά το μυαλό για πάντα νέο καθώς μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στη γνωστική εξασθένηση.

Η μελέτη που ανέδειξε αυτό το χρήσιμο συμπέρασμα δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Food Chemistry και ανήκει σε ερευνητική ομάδα από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.

Διαβάστε ποια τροφή αποτελεί το ελιξίριο νεότητας και ομορφιάς στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροφή ελιξίριο νεότητας έρευνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ