Μακελειό στη Νέα Ζηλανδία: «Ας ξεκινήσει το πάρτι», η ανατριχιαστική ατάκα του μακελάρη πριν σκορπίσει τον θάνατο - iefimerida.gr

Μακελειό στη Νέα Ζηλανδία: «Ας ξεκινήσει το πάρτι», η ανατριχιαστική ατάκα του μακελάρη πριν σκορπίσει τον θάνατο

Μακελειό στη Νέα Ζηλανδία: «Ας ξεκινήσει το πάρτι»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την ανατριχιαστική ατάκα «ας αρχίσει το πάρτι», ο δράστης ξεκίνησε να σκορπά τον θάνατο στο μακελειό στη Νέα Ζηλανδία.

Το video με τον μακελάρη ξεκινά με πλάνο μέσα από το αυτοκίνητο του 28χρονου. Φορά στολή παραλλαγής και κράνος (στο οποίο έχει ενσωματωμένη την κάμερα) και ακούγεται να λέει «ας αρχίσει το πάρτι».

Αμέσως μόλις κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, παίρνει ένα από τα έξι όπλα που έχει μαζί του και αμέσως αρχίζει να πυροβολεί.

Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό της αστυνομίας έχουν γίνει 4 συλλήψεις, ενώ η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όσον αφορά την επίθεση στο δεύτερο τζαμί, τα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα κάνουν λόγο για περισσότερους δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε βαν.

H πρωθυπουργός της χώρας Τζασίντα Αρντερν ενημέρωσε ότι οι νεκροί έχουν φτάσει τους 40 (30 στο Αλ Νουρ και 10 στο Λίτγουντ), ενώ υπάρχουν και 20 τραυματίες. Συμπλήρωσε επίσης ότι μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως «τρομοκρατική επίθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ