Καμμένος: Στο σκαμνί θα καθίσουν Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου - iefimerida.gr

Καμμένος: Στο σκαμνί θα καθίσουν Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα καταλογιστούν ποινικές ευθύνες στον Γιώργο Παπανδρέου, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και «όποιον άλλο έχει συνάψει συμφωνίες αντίθετες με τους νόμους του ελληνικού κράτους», τονίζει ο Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του «Sky», ο αρχηγός των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του κόμματός του με τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και τη «Χρυσή Αυγή». Υποσχέθηκε, ακόμη, ότι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θα κινηθούν με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να γίνουν τα εξής:

Πρώτον, να επανέλθουν στα επίπεδα της προ- Μνημονίου εποχής οι μισθοί και οι συντάξεις σε δημόσιο, ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας.

Δεύτερον, να επανεξετάσει η Δικαιοσύνη όλα τα μεγάλα σκάνδαλα που έχουν απασχολήσει τη χώρα, όπως το Βατοπέδι και η Siemens.

Τρίτον, να θεσπιστεί χαμηλή φορολογία για να μπουν χρήματα στα κρατικά ταμεία.

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «επαχθές» το χρέος, τονίζοντας ότι είναι αδύνατη η «εξυπηρέτησή του».

«Δεν έχουμε ακόμη θέσεις για την Παιδεία»

Εν τω μεταξύ, ποικίλα σχόλια προκάλεσαν οι αναφορές που έκανε ο αρχηγός των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στο θέμα της Παιδείας, λαμβάνοντας μέρος σε συζήτηση με εκπαιδευτικούς, στον ιστότοπο www.enikos.gr

Ο κ. Καμμένος παραδέχθηκε ότι το κόμμα του δεν διαθέτει ακόμη συγκροτημένες θέσεις για την Παιδεία, λέγοντας μάλιστα στους συνομιλητές του πως, αν για αυτούς το ζήτημα είναι θεμελιώδες, μπορούν να μην ψηφίσουν τους «Ανεξάρτητους Έλληνες». Εξέφρασε την άποψη ότι τα ζητήματα της Εκπαίδευσης τίθενται εκ των πραγμάτων σε δεύτερη μοίρα, σε μία εποχή κατά τη οποία οι Έλληνες κινδυνεύουν να χάσουν «σπίτια και χωράφια» εξ αιτίας της δανειακής σύμβασης.

Πρόσθεσε ακόμη ο κ. Καμμένος πως, μολονότι επιθυμεί την ενίσχυση της δημόσιας Παιδείας, τα παιδιά του πηγαίνουν σε ιδιωτικό σχολείο. Εξήγησε ότι αυτό συμβαίνει επειδή έχει τη σχετική δυνατότητα κι ευχήθηκε κάποια στιγμή να μην έχει λόγους κανένας γονέας να προτιμά τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ