MasterChef 3: «Μπηχτή» της Αλκηστης στην Σπυριδούλα: Πιστεύει ότι είναι η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου, μπαρούφες [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: «Μπηχτή» της Αλκηστης στην Σπυριδούλα: Πιστεύει ότι είναι η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου, μπαρούφες [βίντεο]

Η Αλκηστις Αλεξάκη στην μπλε ομάδα του MasterChef 3
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπλε και κόκκινη ομάδα βρέθηκαν ενώπιον των κριτών του MasterChef 3 για να μάθουν ποιος κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Μεγάρων.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε την Αλκηστη Αλεξάκη πώς της φάνηκε η δοκιμασία με αρχηγό τον Τάσο Κυρικλάκη. Η παίκτρια την ώρα που σχολίαζε πως ο αρχηγός την επέλεξε με μαγειρικά κριτήρια, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, από την αντίπαλη ομάδα, πετάχτηκε και είπε: «ενώ εμείς δεν κάνουμε!», εννοώντας πως οι κοπέλες της κόκκινης ομάδας δεν κάνουν για μαγείρισσες.

Η Αλκηστις, τότε, της ζήτησε να μην μιλάει γιατί αποσυντονίζεται και χάνει τη σκέψη της.

«Δεν κατάλαβα τι είπε η Σπυριδούλα και νευρίασα μαζί της. Πιστεύει πως είναι η επόμενη Ελληνίδα MasterChef, η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου... Μπαρούφες. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα γιατί άμα το πάμε έτσι εγώ πιστεύω πολλά παραπάνω απ’ ό,τι πιστεύει εκείνη», είπε στην κάμερα η Αλκηστις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ