Στρατόπεδο στο «ενοίκιο» -Για 25 χρόνια - iefimerida.gr

Στρατόπεδο στο «ενοίκιο» -Για 25 χρόνια

Στρατόπεδο στο «ενοίκιο» -Για 25 χρόνια /Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δυνατότητα να ενοικιάσουν πρώην στρατόπεδο θα έχουν αύριο, όσοι ενδιαφέρονται, μέσω ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού.

Τον διαγωνισμό «τρέχει» η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων ενώ το πρώην στρατόπεδο βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα. Η παραχώρηση για αξιοποίηση του στρατοπέδου γίνεται στο πλαίσιο της καλύτερης αξιοποίησης της μεγάλης ακίνητης περιουσίας των ενόπλων δυνάμεων και την αύξηση των εσόδων του Υπουργείου.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων το πρώην στρατόπεδο μπορεί να αξιοποιηθεί για βιομηχανική και εμπορική χρήση ενώ το ακίνητο βρίσκεται σε πεδιάδα με εξαιρετικά εύφορη γη. Ο σχετικός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί αύριο και προβλέπει την παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου για 25 χρόνια.

Διαβάστε στο economistas.gr ποιο είναι και που βρίσκεται το στρατόπεδο που παραχωρείται για αξιοποίηση και τους αναλυτικούς όρους του διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στρατόπεδο Βόρεια Ελλάδα ενοίκιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ