Τρεις γιαγιάδες σχολιάζουν το sex tape της Καρντάσιαν-Πιο viral πεθαίνεις [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρεις γιαγιάδες σχολιάζουν το sex tape της Καρντάσιαν-Πιο viral πεθαίνεις [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις συνταξιούχες κομμώτριες από το Bronx, όλες πάνω από 70 ετών, φτιάχνουν ένα website. Και ποστάρουν ένα βίντεο τους να παρακολουθούν το sex tape της Κίμ Καρντάσιαν. Το αποτέλεσμα; Εκατομμύρια views, προσκλήσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές και ότι άλλο συνοδεύει το να γίνεσαι διάσημος στο ίντερνετ.

'Οι Τρεις Χρυσές Αδελφές'.Έτσι ονομάζουν τους εαυτούς τους οι δίδυμες 72χρονες Τερέζα και Τζόσι και η 81χρονη Μαίρη, όλες γιαγιάδες και όλες συνταξιούχες κομμώτριες από το Μπρονξ. Αντί να σαπίζουν μπροστά στην τηλεόραση, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα website, μέσω του οποίου να μεταδώσουν όλα όσα έμαθαν σε αυτή την ζωή.

Αλλά επειδή η Κιμ Καρντάσιαν διαβρώνει και τις πιο αγνές προθέσεις, οι τρεις τους κατέληξαν να παρακολουθούν το sex tape της, κάνοντας σχόλια τύπου «γιατί είναι μοβ η άκρη του πέους του;», «μα καλά, αυτή απλά κάθεται εκεί και δεν κουνιέται».

Εγγυημένο ότι θα σας κάνει να σκάσετε χαμόγελο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ