Πώς ο Μαδούρο φέσωσε με δισεκατομμύρια τον Πούτιν - iefimerida.gr

Πώς ο Μαδούρο φέσωσε με δισεκατομμύρια τον Πούτιν

Μαδούρο και Πούτιν /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον μπελά της φαίνεται πως έχει βρει η Ρωσία και ο Βλαντιμίρ Πούτιν από τη Βενεζουέλα, η οποία χρωστά δισεκατομμύρια δολάρια σε ρωσικές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με σχετικά έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα οι Ρώσοι υπολογίζουν πως έχουν λαμβάνειν εκατοντάδες εκατομμύρια μόνο από την εμπλοκή τους σε μία κοινοπραξία με αντικείμενο την εκμετάλλευση των πετρελαίων της νοτιοαμερικανικής χώρας, της οποίας ηγείται ο Νικολά Μαδούρο.

Τις σχετικές αποκαλύψεις κάνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters που καταγράφει μεταξύ άλλων και την εύλογη ανησυχία των διευθυντικών στελεχών των ρωσικών εταιρειών, που ζητούσαν καθοδήγηση από τους προϊσταμένους τους.

Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr για τα χρέη που έχει δημιουργήσει η Βενεζουέλα έναντι επιχειρήσεων ρωσικών συμφερόντων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ