Σέρρες: Τρεις κρατούμενοι προσπάθησαν να αποδράσουν από τις φυλακές Νιγρίτας - iefimerida.gr

Σέρρες: Τρεις κρατούμενοι προσπάθησαν να αποδράσουν από τις φυλακές Νιγρίτας

Τρεις κρατούμενοι επιχείρησαν να αποδράσουν (Φωτο: Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Δικαιοσύνη παραπέμφθηκαν τρεις κρατούμενοι, οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιχείρησαν να αποδράσουν από τις φυλακές Νιγρίτας Σερρών το προηγούμενο 24ωρο.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την αυτόφωρη διαδικασία.

Πρόκειται για πακιστανικής καταγωγής κρατούμενους, ηλικίας 22, 25 και 30 ετών, οι οποίοι, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, εκτίουν ποινές για αδικήματα συνδεόμενα - κατά περίπτωση - με παράνομες μεταφορές αλλοδαπών και ληστείες.

Σωφρονιστικός υπάλληλος κατέθεσε στο πλαίσιο της προανάκρισης ότι γύρω στις 6.30 το απόγευμα (χθες) αντιλήφθηκε τους τρεις κρατούμενους να κινούνται ύποπτα και αμέσως ενημέρωσε τους συναδέλφους βάρδιας. Κατόπιν κινητοποίησης οι κρατούμενοι εντοπίστηκαν στα προπύλαια πτέρυγας, η οποία βρίσκεται εκτός λειτουργίας, όπου και ακινητοποιήθηκαν.

Οι συλληφθέντες φαίνεται να υπέστησαν επιφανειακά τραύματα κατά την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη και γι' αυτό το λόγο μεταφέρθηκαν πρώτα στο ιατρείο των φυλακών για την παροχή των πρώτων βοηθειών.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ