Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ελληνες διεθνείς στο ντέρμπι του ΣΕΦ - Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ελληνες διεθνείς στο ντέρμπι του ΣΕΦ - Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός

Δεν θα κατέβει ο Ολυμπιακός στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟ /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις διεθνείς διαιτητές, τους Κορομηλά, Παπαπέτρου και Καρακατσούνη όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την Basket League την Κυριακή στο ΣΕΦ.

Επί της ουσίας πρόκειται για τους μόνους τρεις διεθνείς οι οποίοι ήταν διαθέσιμοι, καθώς Αναστόπουλος και Μάνος ήταν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Πουρσανίδης είναι τιμωρημένος και ο Σχινάς είναι σε δικαστική διαμάχη με τον Παναθηναϊκό και δεν ορίζεται στα παιχνίδια του.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, αναμένεται να μην αλλάξει κάτι στην απόφαση του Ολυμπιακού για να μην κατέβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Πλέον, αναμένεται το Υφυπουργείο Αθλητισμού και η ΕΟΚ να αποφασίσουν αναβολή του ντέρμπι για να μην υπάρξει ένταση και επεισόδια σε μια τεταμένη περίοδο στο ελληνικό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ