«Κύριε, γιατί το κάνετε αυτό;» Ο γερουσιαστής Μιτ Ρόμνεϊ σβήνει τα κεράκια της τούρτας του με τον πιο περίεργο τρόπο [βίντεο]

Τα γενέθλιά του είχε ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Μιτ Ρόμνεϊ και αποφάσισε να αναρτήσει ένα βίντεο της τούρτας που του έκαναν έκπληξη οι υπάλληλοί του. Τι το ήθελε; Το twitter αντέδρασε αμέσως και έγινε χαμός.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο γερουσιαστής Μιτ Ρόμνεϊ έκλεινε τα 72 του χρόνια και οι υπάλληλοι στο γραφείο του αποφάσισαν να του κάνουν έκπληξη με μία τούρτα η οποία μάλιστα ήταν φτιαγμένη από το αγαπημένο του σνακ, το Twinkies.

«Η ομάδα μου, μου έκανε έκπληξη σήμερα με μία τούρτα που φτιάχτηκε με το αγαπημένο μου σνακ -twinkies. Ανυπομονώντας για όσα θα φέρει η νέα χρονιά» τουίταρε ο Μιτ Ρόμνεϊ. Ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών από την Γιούτα, έδειχνε πραγματικά ενθουσιασμένος με την έκπληξη, γελώντας την ώρα που το προσωπικό του του τραγουδούσε το «Happy Birthday».

My team surprised me with a cake made out of my favorite snack—twinkies! Looking forward to all this year has in store. pic.twitter.com/lQfyIrQ9Qe


«Κοίτα αυτό. Θεέ μου» ακούγεται να λέει ο Ρόμνεϊ την ώρα που βλέπει την τούρτα, κατασκευασμένη από twinkies και στην κορυφή ην να στολίζουν τα κεράκια.

Και ξαφνικά, όταν τελείωνει το τραγούδι, ο γερουσιαστής αποφασίζει να σβήσει τα κεράκια. Όχι όμως με ένα φύσημα, όπως κάνουν όλοι οι άνθρωποι, αλλά παίρνοντας τα ένα – ένα στο χέρι του και σβήνοντάς τα.

Και παρόλο που είναι πιθανό ο Μιτ Ρόμνεϊ να τα έσβησε με αυτό τον τρόπο για να μην καταστρέψει την τούρτα, οι χρήστες του Twitter, θεώρησαν την μέθοδό του, την πιο περίεργη.

«Αυτή είναι η πιο περίεργη τεχνική για να σβήνει κάποιος τα κεράκια που έχω δει ποτέ. Ο Μιτ Ρόμνεϊ είναι πολύ περίεργος τύπος» σχολίασε στο Twitter ο δημοσιογράφος Μπράντφορντ Πίρσον.

This is the most bizarre technique for blowing out birthday candles that I’ve ever witnessed. Mitt Romney is a deeply weird dude. pic.twitter.com/kLGuJawDpv


«Ο Μιτ Ρόμνεί σβήνει τα κεράκια γενεθλίων όπως ένας serial killer» τουίταρε το Barstood News Network, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Κύριε, αναρωτιέμαι, γιατί; γιατί το έκανες αυτό;».

How do you not know how to blow out candles? It’s distressing, Mitt.

the staff should be glad they didn’t put a candle for each year. Lol


Dude......... extremely weird




Πάντως, ο Μιτ Ρόμνεϊ βλέποντας τις αντιδράσεις του κόσμου, έσπευσε να διευκρινίσει στο TMZ πως έσβησε με αυτό τον τρόπο τα κεράκια γιατί ήταν κρυωμένος.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ