«Κύριε, γιατί το κάνετε αυτό;» Ο γερουσιαστής Μιτ Ρόμνεϊ σβήνει τα κεράκια της τούρτας του με τον πιο περίεργο τρόπο [βίντεο] - iefimerida.gr

«Κύριε, γιατί το κάνετε αυτό;» Ο γερουσιαστής Μιτ Ρόμνεϊ σβήνει τα κεράκια της τούρτας του με τον πιο περίεργο τρόπο [βίντεο]

Ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών Μιτ Ρόμνεϊ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα γενέθλιά του είχε ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Μιτ Ρόμνεϊ και αποφάσισε να αναρτήσει ένα βίντεο της τούρτας που του έκαναν έκπληξη οι υπάλληλοί του. Τι το ήθελε; Το twitter αντέδρασε αμέσως και έγινε χαμός.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο γερουσιαστής Μιτ Ρόμνεϊ έκλεινε τα 72 του χρόνια και οι υπάλληλοι στο γραφείο του αποφάσισαν να του κάνουν έκπληξη με μία τούρτα η οποία μάλιστα ήταν φτιαγμένη από το αγαπημένο του σνακ, το Twinkies.

«Η ομάδα μου, μου έκανε έκπληξη σήμερα με μία τούρτα που φτιάχτηκε με το αγαπημένο μου σνακ -twinkies. Ανυπομονώντας για όσα θα φέρει η νέα χρονιά» τουίταρε ο Μιτ Ρόμνεϊ. Ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών από την Γιούτα, έδειχνε πραγματικά ενθουσιασμένος με την έκπληξη, γελώντας την ώρα που το προσωπικό του του τραγουδούσε το «Happy Birthday».

My team surprised me with a cake made out of my favorite snack—twinkies! Looking forward to all this year has in store. pic.twitter.com/lQfyIrQ9Qe


«Κοίτα αυτό. Θεέ μου» ακούγεται να λέει ο Ρόμνεϊ την ώρα που βλέπει την τούρτα, κατασκευασμένη από twinkies και στην κορυφή ην να στολίζουν τα κεράκια.

Και ξαφνικά, όταν τελείωνει το τραγούδι, ο γερουσιαστής αποφασίζει να σβήσει τα κεράκια. Όχι όμως με ένα φύσημα, όπως κάνουν όλοι οι άνθρωποι, αλλά παίρνοντας τα ένα – ένα στο χέρι του και σβήνοντάς τα.

Και παρόλο που είναι πιθανό ο Μιτ Ρόμνεϊ να τα έσβησε με αυτό τον τρόπο για να μην καταστρέψει την τούρτα, οι χρήστες του Twitter, θεώρησαν την μέθοδό του, την πιο περίεργη.

«Αυτή είναι η πιο περίεργη τεχνική για να σβήνει κάποιος τα κεράκια που έχω δει ποτέ. Ο Μιτ Ρόμνεϊ είναι πολύ περίεργος τύπος» σχολίασε στο Twitter ο δημοσιογράφος Μπράντφορντ Πίρσον.

This is the most bizarre technique for blowing out birthday candles that I’ve ever witnessed. Mitt Romney is a deeply weird dude. pic.twitter.com/kLGuJawDpv


«Ο Μιτ Ρόμνεί σβήνει τα κεράκια γενεθλίων όπως ένας serial killer» τουίταρε το Barstood News Network, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Κύριε, αναρωτιέμαι, γιατί; γιατί το έκανες αυτό;».

How do you not know how to blow out candles? It’s distressing, Mitt.

the staff should be glad they didn’t put a candle for each year. Lol


Dude......... extremely weird




Πάντως, ο Μιτ Ρόμνεϊ βλέποντας τις αντιδράσεις του κόσμου, έσπευσε να διευκρινίσει στο TMZ πως έσβησε με αυτό τον τρόπο τα κεράκια γιατί ήταν κρυωμένος.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ