Εθνική ομάδα: Με εκπλήξεις οι κλήσεις του Αναστασιάδη - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα: Με εκπλήξεις οι κλήσεις του Αναστασιάδη

Ο Αγγελος Αναστασιάδης /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αγγελος Αναστασιάδης έκανε γνωστή σήμερα την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα δύο ματς με το Λιχτενστάιν (23 Μαρτίου) και την Βοσνία (26 Μαρτίου) για τα προκριμματικά του EURO 2020.

Στους εκλεκτούς του Αγγελου Αθανασιάδη δεν βρίσκονται οι τραυματίες Μανωλάς, Τοροσίδης, Σταφυλίδης και Πέλκας.

Αντιθέτως, στην αποστολή κλήθηκε για πρώτη φορά ο αριστερός μπακ του Άρη, Γιώργος Βαλεριάνος, ενώ επιστρέφουν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οι Μαυρίας, Κολοβός και Σιώπης.

Αναλυτικά η 23αδα που επέλεξε ο Άγγελος Αναστασιάδης: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογου, Κουλούρης, Δώνης.

Αναλυτικά:

Εθνική ομάδα: Με εκπλήξεις οι κλήσεις του Αναστασιάδη | iefimerida.gr 0

Αναφορικά με την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι δεν ήρθε ποτέ το απαραίτητο έγγραφο από την Αλβανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Εθνική Ελλάδας τώρα. Κάτι που αναμένεται στο μέλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ