Euroleague: Νίκη για την 6η θέση και τα πλέι οφ θέλει απόψε ο Ολυμπιακός με Αρμάνι στο Μιλάνο - iefimerida.gr

Euroleague: Νίκη για την 6η θέση και τα πλέι οφ θέλει απόψε ο Ολυμπιακός με Αρμάνι στο Μιλάνο

Ο Γιώργος Πρίντεζης /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρίσιμο ματς για τον Ολυμπιακό και την πορεία του στην Euroleague, απόψε στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι.

Η προτελευταία έξοδος του Ολυμπιακού πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της Euroleague, τον βρίσκει στο Μιλάνο. Οι «ερυθρόλευκοι», αντιμετωπίζουν στο «Mediolanum Forum», την Αρμάνι (21:45, Novasports2) για την 26η αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες με ρεκόρ 13-12.

Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ, θέλουν να δώσουν συνέχεια στη νίκη που πήραν την προηγούμενη εβδομάδα στην Ποντγκόριτσα απέναντι στη Μπουντούτσονστ, για να εξασφαλίσουν ουσιαστικά μία θέση στην οκτάδα, αφού θα χρειάζονται μία-δύο νίκες στα τέσσερα (τρία εκ των οποίων στο ΣΕΦ με βατούς αντιπάλους) εναπομείναντα παιχνίδια για να προκριθούν και μαθηματικά.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Γιάνις Στρέλνιεκς. Την θεσή του Γιάνις Τίμα ο οποίος ανήκει πλέον με τη μορφή δανεισμού στη Χίμκι στην δωδεκάδα, θα πάρει ο Δημήτρης Αγραβάνης και εκτός αυτής θα μείνει ο 17χρονος Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος ταξίδεψε και προπονήθηκε με την ομάδα στο Μιλάνο, ώστε να παίρνει εμπειρίες, μια και τη νέα σεζόν θα είναι κανονικά στο βασικό ρόστερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ