Βασίλισσα Λετίθια και πρίγκιπας Κάρολος σε τρυφερά ενσταντανέ – Φιλιά στα μάγουλα και χαμόγελα στα εγκαίνια έκθεσης [εικόνες] - iefimerida.gr

Βασίλισσα Λετίθια και πρίγκιπας Κάρολος σε τρυφερά ενσταντανέ – Φιλιά στα μάγουλα και χαμόγελα στα εγκαίνια έκθεσης [εικόνες]

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας με τον πρίγκιπα Κάρολο. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα εγκαίνια έκθεσης ενός Ισπανού ιμπρεσιονιστή έκαναν η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας και ο πρίγκιπας Κάρολος στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου, σε μια βραδιά που χαιρετίστηκε ως στιγμή ευρωπαϊκής ενότητας.

Η 46χρονη Λετίθια έδειχνε κομψή και λαμπερή, όπως πάντα με ένα μπλε και πράσινο λουλουδάτο φόρεμα, πιθανότατα Caroline Herrera, με τον πρίγκιπα Κάρολο να φορά ένα μπλε ριγέ κοστούμι.

Η βασίλισσα Λετίθια καθυστέρησε 20 λεπτά να φτάσει, αλλά ο πρίγκιπας Κάρολος την υποδέχθηκε με ένα θερμό φιλί



Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι προστάτης της Εθνικής Πινακοθήκης και οι δύο βασιλικοί προλόγισαν την νέα έκθεση του Ισπανού ιμπρεσιονιστή Χοακίν Σορόγια Μπαστίγια.

Και ένα χειροφίλημα



Η βασίλισσα Λετίθια, που συνδύασε το φόρεμα με κοσμήματα Bulgari αξίας περίπου 13.000 λιρών, και ο πρίγκιπας Κάρολος χαιρετήθηκαν με φιλιά στα μάγουλα μόλις συναντήθηκαν. Η Ισπανίδα βασίλισσα, επικαλούμενη την κίνηση στους δρόμους, καθυστέρησε περίπου 20 λεπτά να φτάσει στην Εθνική Πινακοθήκη με τον πρίγκιπα Κάρολο να την περιμένει στο φουαγιέ, προτού αποφασίσει να ρίξει μαι μικρή ματιά στα έργα πριν φτάσει η Λετίθια.

Οι βασιλικοί παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ισπανού ιμπρεσιονιστή Χοακίν Σορόγια Μπαστίγια



Μόλις κατέφθασε, το ζευγάρι χαιρετήθηκε με ένα χαμόγελο, ένα διπλό φιλί στα μάγουλα και ένα χειροφίλημα από την πλευρά του πρίγκιπα Καρόλου.

Η βασιλίσσα Λετίθια φόρεσε πιθανότατα ένα εντυπωσιακό φόρεμα Caroline Herrera και κοσμήματα αξίας 13.000 λιρών του οίκου Bulgari



Η πρώην δημοσιογράφος φαινόταν πολύ χαρούμενη και χαλαρή που βρισκόταν εκεί ενώ εμφανής ήταν η οικειότητα με τον πρίγκιπα Κάρολο, καθώς η βασίλισσα Λετίθια άγγιζε τακτικά το μπράτσο του, για να του δείξει έναν αγαπημένο της πίνακα ή για να περιηγηθούν στην γκαλερί.

Φωτογραφίες: Splash News, AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ