Η ανάρτηση της Καββαδία μια ημέρα μετά τον καυγά της με την Μεγαλοοικονόμου - iefimerida.gr

Η ανάρτηση της Καββαδία μια ημέρα μετά τον καυγά της με την Μεγαλοοικονόμου

«Πηγαδάκι» Καββαδία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμές κατά όσων διέρρευσαν τους διαλόγους από τη σφοδρή αντιπαράθεση που είχε με τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, χθες, Τετάρτη, κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε η Αννέτα Καββαδία.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, ανέφερε σε δηκτικό τόνο: «Αν κάτι, πάντως, χαίρομαι είναι τα στεγανά των διαδικασιών μας... Καλή καρδιά! Συνεχίζουμε!».

Με τον τρόπο αυτό, η Αννέτα Καββαδία θέλησε να ασκήσει κριτική για τη διαρροή του καυγά προς τα Μέσα Ενημέρωσης, ένα φαινόμενο που συναντάται -σε τέτοιο εύρος και... λεπτομέρεια- για πρώτη φορά στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν κάτι, πάντως, χαίρομαι είναι τα στεγανά των διαδικασιών μας... Καλή καρδιά! Συνεχίζουμε!

Ο καβγάς Καββαδία - Μεγαλοοικονόμου

Κατά την τοποθέτησή της, την Τετάρτη, ενώπιον της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η Αννέτα Καββαδία «φωτογράφισε» τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου για τη... μονομερή άρση του εμπάργκο που έχει θέσει το κόμμα στον ΣΚΑΪ.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου (αριστερά) και η Αννέτα Καββαδία

«Πρέπει να τηρούμε το εμπάργκο» είπε η κυρία Καββαδία, προσθέτοντας ότι πρέπει «να προσέχουμε τις δημόσιες παρεμβάσεις μας και να μην κάνουμε παρεμβάσεις lifestyle».

Η δεύτερη αναφορά της, εκτιμάται πως συνδέεται με το τραγούδι της Μεγαλοοικονόμου για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Εχω ξεπεράσει τα όριά μου»

Κατά τις ίδιες πηγές, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου αντέδρασε έντονα: «Εχω ξεπεράσει τα όριά μου. Εχω ψηφίσει πράγματα με τα οποία είχα διαφωνίας,α λλά επειδή αποφάσισα να πάω με τους τίμιους ακολούθησα αυτή τη γραμμή. Εγώ στήριξα τον ΣΥΡΙΖΑ σε ψηφοφορίες. Αν είναι, παραιτούμαι

τώρα» φέρεται ότι απάντησε οργισμένη.

Στήριξη από... Πολάκη

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, σε εκείνο το σημείο, βρήκε έναν... ανέλπιστο σύμμαχο: τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πολάκης παρενέβη στον καβγά και με τον τρόπο του στήριξε τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

«Ερχόμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Δεν είναι σωστό να κουνάμε το δάχτυλο. Και εγώ έχω διαφωνήσει σε κάποια νομοσχέδια και με μένα διαφωνείτε, ο καθένας κουβαλάει ένα φορτίο» φέρεται ότι είπε ο Παύλος Πολάκης.

Ενοχλημένη η Καββαδία

Τη «σκυτάλη» πήρε, ξανά, τότε η Αννέτα Καββαδία η οποία απευθυνόμενη στον αν. υπουργό Υγείας -αλλά και στην κυρία Μεγαλοοικονόμου- είπε:
«Πολλοί άλλοι έχουμε ψηφίσει πράγματα που δεν θέλαμε. Αν νιώθουμε ότι δεν πρέπει να μιλάμε ανοιχτά, τότε πού; Δεν δέχομαι να με εγκαλείτε, γιατί ασκώ κριτική, γιατί αν δεν μιλήσω εδώ, πού θα τα πω; Υπάρχει κοινός στόχος είναι κοινή η προσπάθεια γιατί να απολογούμαστε όταν ασκούμε κριτική;» τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ