Πού έγινε η κηδεία του ηθοποιού Λουκ Πέρι – Το αγαπημένο του μέρος - iefimerida.gr

Πού έγινε η κηδεία του ηθοποιού Λουκ Πέρι – Το αγαπημένο του μέρος

Ο ηθοποιός Λουκ Πέρι. Φωτογραφία: AP/Richard Shotwell/Invision
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος ηθοποιός Λουκ Πέρι, που πέθανε σε ηλικία 52 ετών την περασμένη εβδομάδα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, αναπαύεται πλέον στο Τενεσί των ΗΠΑ.

Ο ηθοποιός της σειράς «Beverly Hills, 90210», πέθανε στις 4 Μαρτίου σε νοσοκομείο στο Μπούρμπανκ της Καλιφόρνια, λίγες ημέρες μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Beverly Hills,90210»

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου του, αιτία θανάτου του αναφέρεται το ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και ο διάσημος ηθοποιός μεταφέρθηκε στο Ντίκσον του Τενεσί, όπου και θάφτηκε την Δευτέρα.

Ο Λουκ Πέρι λάτρευε το συγκεκριμένο μέρος και ζούσε εκεί ανά διαστήματα έχοντας μάλιστα αγοράσει ένα αγρόκτημα την δεκαετία του ‘90.

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός από το ρόλο του ως Ντίλαν ΜακΚέι στην δημοφιλής τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ‘90 «Beverly Hills, 90210» αλλά και ως πρωταγωνιστής στο «Riverdale» ως Φρεντ Άντριους.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του, με δήλωση που ανέφερε: «Περιβαλλόταν από τα παιδιά του, Τζακ και Σόφι, την αρραβωνιαστικιά του Γουέντι Μάντισον Μπάουερ, την πρώην σύζυγό του Μίνι Σαρπ, την μητέρα του Άν Μπένετ, τον πατριό του Στιβ Μπένετ, τον αδερφό του Τομ Πέρι, την αδερφή του Έιμι Κόντερ και άλλα μέλη της οικογένειας και φίλους. Η οικογένεια εκτιμά την υποστήριξη και τις προσευχές όλων προς τον Λουκ από όλο τον κόσμο και με σεβασμό ζητούν την ιδιωτικότητα σε αυτή την δύσκολη στιγμή του πένθους».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ