Survivor 3: Σόου Μπόμπα- Τανιμανίδη στο παιχνίδι των ερωτήσεων -Τα φιλιά και οι γλύκες [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 3: Σόου Μπόμπα- Τανιμανίδη στο παιχνίδι των ερωτήσεων -Τα φιλιά και οι γλύκες [βίντεο]

Σακης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να γνωρίζουμε πως η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στον Αγιο Δομίνικο, μιας και ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στο Instagram ωστόσο δεν περιμέναμε να την δούμε και στο Survivor 3.

Κι όμως ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να της δώσει για λίγο την θέση του στο παιχνίδι των ερωτήσεων, αφού πρώτα γίνει εκείνη το αντικείμενο συζήτης των παικτών του Survivor 3.

Συγκεκριμένα, αφού οι παίκτες κλήθηκαν να απαντήσουν μία ερώτηση σχετικά με την Χριστίνα Μπόμπα και τα μαλλιά της, η όμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη ανέλαβε να παρουσιάσει εκείνη τις υπόλοιπες ερωτήσεις.

Εχοντας χιούμορ και καλή διάθεση, η Χριστίνα Μπόμπα απέδειξε πως ο ρόλος της παρουσιάστριας της ταιριάζει πολύ.

Βέβαια παρά το γεγονός ότι η Χριστίνα Μπόμπα έμεινε μόλις για δύο ερωτήσεις στο παιχνίδι, δεν έλειψαν οι εκδηλώσεις αγάπης κυρίως από την πλευρά του Σάκη Τανιμανίδη.

Φιλιά, αγκαλιές, όμορφοι χαρακτηρισμοί όπως «αγάπη μου» ήταν μερικοί τρόποι με τους οποίους το ζευγάρι εκδήλωσε την αγάπη του on air στο Survivor 3.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ